Crap la cuptor cu legume
PrinteazaO reteta de crap la cuptor cu legume din: crap, ardei gras, rosii, vin alb, ceapa, lamaie, ulei de masline, sare si piper.
- 1.5 kg crap intreg
- 0.5 kg ardei gras
- 0.4 kg rosii decojite
- 0.25 l vin alb
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare:
Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si se introduce in cuptorul incins la 180°C.
Ardeii se taie fasii subtiri, ceapa pestisori, rosiile sferturi, apoi toate se calesc la foc iute in ulei de masline.
Toate legumele se aseaza peste crapul gatit jumatate. Cand totul este gata se serveste cu garnitura de cartofi natur.
Crap la cuptor cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- crap la cuptor cu legume