Crap in folie cu ciuperci

Printeaza

Crap in folie cu ciuperci din: crap, ciuperci, lamaie, ulei, patrunjel, ceapa verde, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 crap de circa 1,5 kg
  • 500g ciu­perci proaspete
  • 1leg.lămâie
  • 50ml ulei
  • 1 pătrunjel
  • 1 leg. ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele de solzi şi de intestine, se spală, se scurge bine de apă şi se presară cu sare şi piper. Se taie ciupercile, curăţate şi spălate, în feliuţe.

Pe o folie de aluminiu se pune jumătate din cantitatea de ciu­perci şi ceapă tocată mărunt. Se presari cu sare şi piper, apoi, peste acestea, se aşază peştele.

Peste peşte se pun ciupercile şi ceapa răniase, se stropeşte totul cu zeamă de lămâie şi se pre­sară pătrunjelul tocat pe deasu­pra.

Se înfăşoară totul în folia de aluminiu şi se pune pache­tul astfel format pe un grătar încins.

Se frige peştele circa 45 de minute, întorcându-1 de 2-3 ori pe ţoale părţile, pentru a se pătrunde bine.

 

 

 

Crap in folie cu ciuperci

Peste umplut in folie

Peste umplut in folie

O reteta delicioasa de peste umplut in fole din: dorada, rosii cherry, ceapa rosie, ardei gras, ghimbir, vin alb, sare, piper si ulei. Dorada are carne albă, bogată în proteine şi vita­mine şi un gust deosebit. Ingrediente: 2 pesti dorada 3-4 rosii cherry 1/2 ceapa rosie 1/2 ardei gras 2 cm radacina de ghimbir 50 […]

Peste afumat cu andive

Aperitiv cu andive si peste afumat

  Aperitiv cu andive si peste afumat din: peste afumat, faina, unt, drojdie, oua, lapte, andive, lamai, sare, piper, unt. Ingrediente: 4 fileuri peşte afumat 300 g făină 120 g unt 10 g drojdie 3 ouă 3 linguri de lapte dulce o linguriţă de cimbru uscat 2 andive 2 lămâi sare piper unt pentru tavă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.