Crap la gratar cu verdeata

Printeaza

Crap la gratar cu verdeata din: file de crap, lămâie, boabe de piper, foi de dafin, boabe de ienibahar, verdeaţă.

 

Ingrediente:

  •  8 fileuri de crap
  •  1 lămâie
  •  1 linguriţă boabe de piper
  •  2 foi de dafin
  •  4 boabe de ienibahar
  •  sare
  •  1 legătură verdeaţă asortată (cimbru, pătrunjel)
  •  4 felii de lămâie

 

Mod de preparare:

Crap la gratar cu verdeata: taie lămâia în două şi se stoarce; se stropesc fi­leurile cu suc de lămâie. Toate mirodeniile se zdro­besc împreună în mojar; se presară peste fileurile de peşte şi se dau la frigider cca 30 minute.

Intre timp se încinge gră­tarul; porţiile de peşte se aşază pe grătar. Se frig încet, pe gră­tarul nu prea încins, cca 25-30 minute pe ambele feţe.

spală verdeţurile şi se toacă. Se sărează fileurile şi se presară verdeţuri.

Se servesc cu felii de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.