Crap in sos de marar

Printeaza

 Crap in sos de marar

Ingrediente:Crap in sos de marar

  • 4 bucăţi file de crap
  • 2 lămâi
  • 250g smântână sau iaurt gras
  • 2 legaturi mărar
  • 2 căitei de usturoi
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 100 ml ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fileurile de crap se spală, se scurg bine de apă şi se şterg cu şerveţele absorbante. Se presară cu sare şi piper şi se prăjesc în ulei încins.

Se scot pe şerveţele. Separat, se face un sos din smântână, mărar tocat mărunt, usturoiul pisat, uleiul de măsline, sare şi piper.

Se taie lămâile în felii, se pun pe farfu­rii, se pun fileurile deasupra şi peste acestea se toarnă sosul de mântână şi mărar.

Se ornează cu mărar şi feliuţe de lămâie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Trebuie neaparat sa incerc reteta asta de crap in sos de marar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.