Crap la cuptor cu rosii si lamaie

Printeaza

Crap la cuptor cu rosii si lamaie din: crap, rosii, ulei, vin, lamaie, sare, piper, patrunjel verde.

Ingrediente:Crap la cuptor cu rosii si lamaie

  • 1 kg crap
  • 1 gk rosii
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • partrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli şi aşezi într-o tavă tapetată cu felii de roşii şi cu feliuţe de lămâie fără coajă. Sărezi şi piperezi după gust, iar în golul burţii pui 4-5 tije de pătrunjel verde. Torni deasupra uleiul amestecat cu vin şi întroduci tava la cuptorul încins, la foc potrivit.

După 1 oră este gata. Scoţi tava din cuptor şi presari pe deasupra pătrunjel verde tocat mărunt. Serveşti peştele cald şi cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.