Crap la tavă cu sos de roşii si usturoi

Printeaza

Crap la tavă cu sos de roşii si usturoi din: crapi, ceapa, sos de rosii, lamaie, sare, piper, usturoi, ulei si vin alb.

Ingrediente:Crap_la_tava_cu_sos_de_rosii_si_usturoi

  • 3 crapi
  • 3 cpe mari
  • 500 ml sos de rosii pregatit in casa
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei
  • 2 pahare de vin alb

 

Mod de preparare:

Cureţi peştii şi îi tai bucăţi. Aşezi în tavă bucăţile de peşte, cepele tăiate solzişori, stropeşti totul cu ulei, sărezi şi piperezi. Pui şi ustu­roiul (10 căţei) şi sosul de roşii.

La final, adaugi vinul şi dai tava la fri­gider pentru 1 oră.

Apoi scoţi tava din cuptor şi o dai la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Serveşti peştele cu cartofi la cuptor şi salată.

Cartofii îi pregăteşti în altă tavă, pentru a nu împrumuta gustul de vin.

Crap la tavă cu sos de roşii si usturoi

Crap_la_tava_cu_sos_de_rosii_si_usturoi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • crap la cuptor cu sos de rosii

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu crapul la tava

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.