Crap la tavă cu sos de roşii si usturoi
PrinteazaCrap la tavă cu sos de roşii si usturoi din: crapi, ceapa, sos de rosii, lamaie, sare, piper, usturoi, ulei si vin alb.
- 3 crapi
- 3 cpe mari
- 500 ml sos de rosii pregatit in casa
- lamaie
- sare
- piper
- usturoi
- ulei
- 2 pahare de vin alb
Mod de preparare:
Cureţi peştii şi îi tai bucăţi. Aşezi în tavă bucăţile de peşte, cepele tăiate solzişori, stropeşti totul cu ulei, sărezi şi piperezi. Pui şi usturoiul (10 căţei) şi sosul de roşii.
La final, adaugi vinul şi dai tava la frigider pentru 1 oră.
Apoi scoţi tava din cuptor şi o dai la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Serveşti peştele cu cartofi la cuptor şi salată.
Cartofii îi pregăteşti în altă tavă, pentru a nu împrumuta gustul de vin.
Crap la tavă cu sos de roşii si usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- crap la cuptor cu sos de rosii
O sa incerc si eu crapul la tava