Crap cu lamaie si sos de marar

Printeaza

Crap cu lamaie si sos de marar din: rondele de crap, sare grunjoasa, piper, ulei, faina, pesmet, marar, otet balsamic, ulei de masline, lamaie si salata verde.

Ingrediente:

  • 8-10 rondele de crap
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • ulei pentru prajit
  • 150 g faina
  • 100 g pesmet
  • 2 legaturi marar
  • 2-3 lingurite otet balsamic
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 lamai
  • salata verde pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se trec rondelele de peşte prin jet de apă rece. Se lasă să se scurgă pe şervet absorbant. Se condimentează cu sare si piper, după gust.

Se trece pestele prin făina amestecată cu pesmetul şi se prăjesc în uleiul încins. După ce au devenit aurii, se scot şi se scurg de grăsime.

Se spală mărarul şi se toacă mărunt. Se amestecă cu sare, piper, ulei de măsline, oţet bal­samic şi zeama de la 2 lămâi.

Peştele se serveşte cu sosul de mărar şi se ornează cu felii de lămâie şi salată verde.

Crap cu lamaie si sos de marar

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.