Crap cu legume la grătar

Printeaza

Crap cu legume la gratar din: file de crap, ulei, morcovi, dovlecel, conopida, gulie, ardei gras, cimbru, seminte de coriandru, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g file de crap
  • 50 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 conopida mica
  • 1 gulie
  • 1 ardei gras
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Crap cu legume la grătar: Curăţaţi fileurile de peşte de eventualele oscioare rămase de la filetat, spălaţi- le, scurgeţi-le şi ştergeţi-le cu şerveţeţe absorbante. Ungeţi-le cu ulei şi presăraţi-le cu cimbru, sare şi piper, după gust.

Puneţi fileurile de crap astfel pregătite pe un grătar încins bine şi frigeţi-le pe ambele părţi, până când se pătrund bine şi se rumenesc frumos pe ambele părţi.

Tot pe grătarul încins frigeţi şi legumele curăţate, spălate, tăiate în feliuţe, unse cu ulei şi presărate cu cimbru, coriandru măcinat, sare şi piper după gust. Serviţi file- ul de crap, fript cu garnitură de legume fripte pe grătar, totul presărat cu pătrunjelul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • file de crap la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.