Crap in marinada

Printeaza

Crap in marinada din: crap, otet, apa, ulei, faina, ceapa, dafin, ienibahar, piper, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg crap
  • 1 ceaşcă oţet
  • 1 ceaşcă apă
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 2 cepe potrivite
  • 3 frunze dafin ienibahar boabe
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Crap in marinada: Cureţi, speli şi tai peştele potrivit de mare. Sărezi şi laşi peştele să stea la rece o jumătate de oră.

Usuci apoi peştele cu un şervet de hârtie, îl treci prin făină şi îl prăjeşti în uleiul încins.

Intre timp, dai într-un clocot oţetul cu apa, împreună cu sarea, ienibaharul, piperul, dafinul şi, cine doreşte, 2 cuburi de zahăr.

Pui bucăţile de crap rumenite într-un borcan, presari între stra­turile de peşte ceapă tăiată julien şi răstorni oţetul, care trebuie să fie rece.

Inchizi bine borcanul şi îl laşi la rece.

 

Pofta buna!

 

 

Rețetă de castraveți murați în saramură

Rețetă de Castraveți Murați în Saramură din: castraveti, apa, sare grunjoasa, otet de vin alb, usturoi, boabe de mustar, boabe de piper, frunza de dafin, coriandru, seminte de chimen, frunze de visin. Castraveții murați în saramură sunt o gustare tradițională apreciată în multe culturi din întreaga lume, cu rădăcini în antichitate. Saramura, o soluție salină […]

Somotei prăjit

Somotei prăjit din: fileuri de somotei, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, lamaie. Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului. Peștele este recunoscut pentru conținutul său bogat în acizi grași Omega-3, precum acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Acești […]

 

 

 

Incoming search terms:

  • laugh8pg

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.