Crap marinat prajit
PrinteazaO reteta de crap marinat prajit din: ceapa, mrocov, usturoi, ulei, lamaie, boabe de coriandru, foid e dafin, faina, sare, crap, piper si boia.
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 catei de usturoi
- 250 ml ulei
- 1 lamaie
- 1 lingurita boabe de coriandru
- 2 foi de dafin
- 100 g faina
- sare
- piper
- boia
- 2 -3 crapi
Mod de preparare:
Amestecaţi într-un castron ceapa tăiată cu usturoiul pisat, morcovul dat pe răzătoarea mare, 50ml ulei, zeama de lămâie, coriandru pisat, foile de dafin, sare şi piper proaspăt măcinat. Curăţaţi peştii, spălati-i şi puneţi-i în castronul cu marinată.
Ungeţi bine bucăţile de peşte cu marinata din castron, acoperiţi castronul cu folie de plastic şi puneţi-l în frigider pentru circa 6 ore. Scurgeţi peştii de zeama în care au stat, treceţi-i prin făină amestecată cu boia şi puneţi-i într-o tavă la cuptor, la foc iute.
Crap marinat prajit
Pofta buna!
Incoming search terms:
- crap marinat