Crap cu menta si morcovi

Printeaza

Crap cu menta si morcovi din: crap, morcovi, ceapa, boabe de piper, otet, frunze de menta, ulei de masline, otet aromat de fructe, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1,5 kg crap
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 10 boabe de piper
  • 2 linguri otet
  • pentru sos:
  • 100 g frunze de menta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet aromat de fructe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele de solzi, îl speli, îl porţionezi, îi sărezi şi îl laşi 24 de ore la frigider.

Pui apa la fiert, adaugi morcovii, ceapa tăiată felii, oţetul, condimen­tele şi mai târziu peştele.

Fierbi amestecul timp de 8-10 minute, apoi scoţi peştele pe un platou.

Pentru sos, pui menta la fiert în 200 ml apă şi dai în clocot. După răcire, adaugi uleiul de măsline, oţet, sare şi piper după gust.

Torni sosul peste peşte şi ornezi crapul cu frunze de mentă.

 

Crap cu menta si morcovi

Crap_cu_menta_si_morcovi

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.