Crap la cuptor in sos de smantana din: crap, fileuri de ansoa, ulei de masline, bacon, sare, piper, smantana, ceapa, ardei, lamaie, capere, masline. Ingrediente: 1 crap de 1 kg 6 fileuri de anșoa 50 ml ulei de măsline 100 g bacon sare piper 200 ml smântână pentru gătit 2 cepe 1 ardei roșu […]
Crap cu migdale
PrinteazaCrap cu migdale din: peste, ou, faina, parmezan, coaja de lamaie, apa minerala, sare, piper, ulei si migdale feliate.
Ingrediente:
- 1 peste de 1 kg
- u ou
- 150 g faina
- 2 linguri parmezan ras
- coaja rasa a unei lamai
- 50 ml apa minerala
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
pentru servit:
- 100 g migdale feliate
Mod de preparare:
Se amestecă făina, parmezanul, coaja rasă de lămâie, sarea şi piperul. Se adaugă oul bătut şi apoi, puţin câte puţin, apa minerală.
Se amestecă bine şi se lasă să se odihnească 30 de minute. Feliile de peşte se trec prin aluat şi se prăjesc în baie de ulei încins.
Se scot pe şervetele absorbante şi se aduc la masă presărate cu migdale feliate.
Crap cu migdale
Pofta buna!
Plachie de crap la cuptor – usor si simplu de preparat
Plachie de crap la cuptor din: peste proaspat fara cap, usturoi, ardei, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, foaie de dafin si patrunjel verde tocat. PLACHÍE, plachii, s. f. 1. Mâncare de pește preparată cu multă ceapă și cu mult untdelemn, rumenită la cuptor. 2. (Reg.) Un fel de pilaf preparat din orez sau din păsat, cu carne, […]
Crapul mi-a iesit delicios!