Crap infasat in praz si morcovi

Printeaza

 Crap infasat in praz si morcovi

Ingrediente:Crap infasat in praz si morcovi

  • 800g file de crap
  • 3 fire de praz
  • 4 morcovi
  • l50 ml ulei
  • 1 vârf cuţit curry
  • 2 linguri busuioc
  • 2 pahare vin alb demidulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală peştele şi se condimen­tează după gust cu curry, busu­ioc, sare şi piper. Prazul se spală, se curăţă şi se toacă.

La fel şi mor­covii. Se pun într-un castron, se sărează, se piperează şi se par­fumează cu busuioc.

Se alege o tavă potrivită ca dimensiuni, în care se aşază jumătate din can­titatea de praz. Se stropeşte din belşug cu ulei.

Deasupra se pun feliuţe de niorcovi şi se,stropesc toate cu jumătate din cantitatea de vin. Peste ele se aşază peştele.

Deasupra peştelui se presară re­stul de praz, apoi câteva feliuţe de morcovi. La sfârşit, se toarnă şi cel de-al doilea pahar cu vin. Se ţine la cuptor pentru 35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.