Crap pe varza murata

Printeaza

Crap pe varza murata din: crap, varza murata, ceapa, morcov, ulei, pasta de tomate, foi de dafin, seminte de chimen, piper si sare.

Ingrediente:Crap pe varza murata

  • 1 crap (circa 2 kg)
  • 1,5 kg varza murata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingura seminte de chimen
  • piper proaspat macinat
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele de solzi, evisceraţi-l şi spălaţi-l bine cu apă rece. Scurgeţi-l şi presăraţi-l cu sare şi piper proaspăt măcinat. Puneţi varza murată în apă rece, dacă este prea sărată sau prea acră.

Scurgeţi-o bine de apă şi tocaţi-o fideluţă. Amestecaţi varza tocată cu uleiul, pasta de tomate, chimenul, foile de dafin, ceapa şi morcovul curăţate, spălate şi tocate mărunt.

Puneţi amestecul într-un vas termorezistent iar dea­supra verzei puneţi peştele. Adăugaţi o cană mare cu apă (circa 300ml), acoperiţi vasul cu folie de aluminiu şi puneţi-l în cuptorul încins. Cpaceţi la foc potrivit cel puţin 60 de minute.

Crap pe varza murata

Crap pe varza murata

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Asta-i o reteta pe care niciodata nu o refuz

  2. Crap pe varza n-am mancat niciodata

  3. Este o reteta foarte buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.