Crap prajit

Printeaza

Crap prajit 

Ingrediente:

  • 1 crap de 1 kg
  • 100 g ulei
  • 2 linguri făină
  • sare
  • pătrunjel verde

 

 

Mod de preparare:

Crap prajit: Se curăţă peştele, se taie în bucăţi de mărime potrivită şi se sărează. Se pune uleiul să se înfierbânte.

Se usucă peştele cu o cârpă, se dă prin făină şi se prăjeşte pe ambele părţi în uleiul fierbinte.

Se serveşte cald, este bun însă şi rece. Se aşază pe o farfurie lungă, iar împrejur se pun frunze de pătrunjel.

Se poate prăji şi în pesmet, în acest caz se dă prin făină, se moaie în ou şi în

pesmet înainte de a se prăji.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Dulce crapul, imi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.