Crap cu rosii la pachet

Printeaza

O reteta de crap cu rosii la pachet din: crapi, cognac, tarhon, patrunjel, marar, rosii cherry, ulei, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Crap cu rosii la pachet

  • 2 crapi potrivit
  • 2 linguri cognac
  • 1 legatura tarhon verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 200 g rosii cherry
  • 3 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pestii, spalati-i bine si stergeti-i. Amestecati ierburile aromate si impartiti-le in doua. Condimentati interiorul pestilor cu sare si piper, stropiti-i cu lamaie, poi puneti in fiecare ierburi aromate.

Ungeti pestii cu ulei si asezati-i pe hartie de copt, impreuna cu cateva rosii cherry, pe care presarati din abundenta piper proaspat macinat. Impachetati hartia de copt cu atentie, sa nu se piarda nimic in timpul gatirii.

Puneti pachetele intr-o tava, la cuptor, la foc potrivit. Dupa 15 minute, desfaceti pachetele si mai lasati tava in cuptor, pentru ca pestii sa se rumeneasca.

Crap cu rosii la pachet

Crap cu rosii la pachet

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Catalina Nicolici

    Foarte bun crapul cu rosii. bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.