Crap cu salata de vara

Printeaza

Crap cu salata de vara din: crap, ou, cartofi, salata, ardei, rosie, sfecla, dafin, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 100-150 g crap fiert (rasol)
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • 3-4 frunze salată verde
  • 1/2 ardei gras
  • 1 roşie
  • 10 g ulei
  • sare
  • 1 felie sfeclă roşie fiartă
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare Crap cu salata de vara:

Se fierbe crapul ca şi pentru rasol în apă cu putina sare si o foaie de dafin.

Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se taie felii subţiri.

Salata şi ardeiul gras se spală, se taie felii si se amestecă cu cartofii, uleiul, roşia curăţată, tăiată felii şi sarea.

Se garniseşte cu oul fiert dat pe râzătoare sau tocat si se decorează cu felia de sfeclă roşie fiartă.

Salata se pune in salatieră, alături de peşte şi se servesc reci.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.