Crap cu smantana si cartofi

Printeaza

Crap cu smantana si cartofi

Ingrediente:

  • 1 crap (circa 2kg)
  • 100 ml ulei
  • 600g smantană
  • l kg cartofi
  • 100 ml lapte
  • linguriţă piper boabe
  • 1/2 lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Crap cu smantana si cartofi: Se curăţă de solzi şi de măruntaie peştele, se spală bine, apoi se crestează pe ambele părţi şi se pune într-o tavă.

Cartofii se curăţă de coajă, se taie bucăţi mai mari şi se pun în tavă, îm­prejurul peştelui.

Se amestecă smântână cu laptele, piperul, zeama de lămâie, se potriveşte de sare şi se pune peste peşte şi cartofi, apoi se bagă la cuptor pentru circa 40 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.