Crap in sos de bere
PrinteazaCrap in sos de bere din: medalioane de crap, lamaie, bacon, morcovi, ceapa rosie, telina, bere, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 medalioane de crap cu os
- 1 lamaie
- 8 felii de bacon
- 2 morcovi
- 1 ceapa rosie mare
- 4 tulpini de telina
- 300 ml de bere
- foi de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli si usuci medalioanele de crap, apoi le tai jumatati si le stropesti cu zeama de lamaie.
Cu feliute de sunca infasori jumatatile de peste si daca acestea nu stau, prinzi cu o scobitoare sau cu ata.
Cureti si speli ceapa, mrocovul si telina, apoi tai ceapa marunt, iar restul legumelor cubulete.
Calesti legumele, potrivesti de sare si piper, apoi pui foile de dafin. Lasi la calit, adaugi pestele si torni berea.
Fierbi la foc moale, aproximativ 20 de minute. Serveste pestele cald cu sos, legume si cu cartofi copti.
Crap in sos de bere
Pofta buna!