Crap in sos picant

Printeaza

Crap in sos picant din: crap, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei, faina, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete de crap
  • doi ardei capia
  • două cepe roşii
  • o căpăţână de usturoi
  • doi ardei iuţi
  • o legătură de pătrunjel
  • 250 ml ulei de floarea-soarelui
  • două linguri cu făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cotletele de crap se spală, se şterg cu un şervet absorbant, se condimentează şi se trec prin făină.

Se prăjesc câteva minute în puţin ulei încins, se scot cu o spumieră şi se aşază într-o tavă adâncă.

Ardeii capia se spală, se curăţă de seminţe şi se taie felii subţiri. Ardeii iuţi se spală, se taie rondele şi se pun peste ardeii capia.

Cepele şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se taie felii potrivit de groase.

Se încălzeşte restul de ulei într-o cratiţă, se călesc legumele zece minute apoi se pun în tavă peste peşte.

Se condimentează, se toarnă două căni cu apă, se presară pătrunjel tocat mai mare şi se introduc în cuptorul încins.

Se coc la foc mediu 30-35 de minute, se scot pe platouri şi se servesc.

Crap in sos picant

Crap_in_sos_picant

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa-l fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.