Crap cu sos de rodii si cartofi

Printeaza

Crap cu sos de rodii si cartofi din: file de crap, cartofi noi, sos de rodii, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Crap_cu_sos_de_rodii_si_cartofi

  • 400 g file de crap
  • 500 g cartofi noi
  • 50 g sos de rodii
  • 1 lamaie
  • 50 ml ulei
  • 2-3 fire de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi cartofii, pe cei mai mari tăiaţi-i în 4, iar pe cei mai mici în 2.

Puneţi-i într-o tavă, împreună cu fileul de crap, presăraţi-i cu sare şi piper şi stropiţi-i cu ulei. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit 40 de minute.

Serviţi fileul de crap şi cartofii copţi stropite cu sosul de rodie, zeamă de lămâie şi pătrunjel tocat, presărat pe deasupra.

Crap cu sos de rodii si cartofi

Crap_cu_sos_de_rodii_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.