Crap cu sos de rodii si cartofi
PrinteazaCrap cu sos de rodii si cartofi din: file de crap, cartofi noi, sos de rodii, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 400 g file de crap
- 500 g cartofi noi
- 50 g sos de rodii
- 1 lamaie
- 50 ml ulei
- 2-3 fire de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi cartofii, pe cei mai mari tăiaţi-i în 4, iar pe cei mai mici în 2.
Puneţi-i într-o tavă, împreună cu fileul de crap, presăraţi-i cu sare şi piper şi stropiţi-i cu ulei. Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit 40 de minute.
Serviţi fileul de crap şi cartofii copţi stropite cu sosul de rodie, zeamă de lămâie şi pătrunjel tocat, presărat pe deasupra.
Crap cu sos de rodii si cartofi
Pofta buna!