Crap in sos de rosii

Printeaza

Crap in sos de rosii din: ceapa, morcovi, mazare, suc de rosii, crap, sare, piper, dafin, ulei.

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 300 g mazăre
  • 150 ml suc de roşii
  • 2 fileuri crap
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei cepele tocate şi morcovii daţi prin răzătoarea mică. După 3-4 minute, adaugi mazărea, torni un pahar de apă şi ţii până scade sosul la jumătate.

Aşezi peştele tăiat bucăţi, torni sosul de roşii şi condimentezi cu foi de dafin, sare şi piper după gust.

Ţii pe foc până ce peştele s-a pătruns.

Crap in sos de rosii

Crap_in_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.