Crap cu sos de verdeturi din: crap, ceapa rosie, vin alb, unt, sare, piper, smantana, iaurt, usturoi, ulei de maslinem zeama de lamaie, patrunjel, marar.
Ingrediente:
1 crap
4-5 cepe rosii
1 cescuta cu vin alb
1 lingura cu unt
sare
piper
Ingrediente pentru sos:
250 g smantana sau iaurt
4 catei de usturoi
2 linguri cu ulei de masline
1 lingurita cu zeama de lamaie
1 legatura de patrunjel
1 legatura de marar
Mod de preparare:
Curata pestele, taie-l in bucati mai mari si condimenteaza-l cu sare si piper.
Unge o tava cu unt si asaza ceapa curatata si intreaga. Lasa la cuptor pana se inmoaie putin, dupa care pune bucatile de peste.
Stropeste cu putin vin, acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor 20 de minute.
Indeparteaza folia si mai lasa cateva minute.
Separat, freaca usturoiul zdrobit cu sare, zeama de lamaie si ulei de masline.
Adauga smantana, sare si verdeata tocata fin. Lasa la frigider 15 minute. Serveste pestele cu sos din belsug.
Crap la cuptor in sos de smantana din: crap, fileuri de ansoa, ulei de masline, bacon, sare, piper, smantana, ceapa, ardei, lamaie, capere, masline. Ingrediente: 1 crap de 1 kg 6 fileuri de anșoa 50 ml ulei de măsline 100 g bacon sare piper 200 ml smântână pentru gătit 2 cepe 1 ardei roșu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.