Cureţi peştele de solzi, îi scoţi urechile, îl speli bine în 2-3 ape, condimentezi cu sare şi piper, apoi îl dai la rece în frigider.
Intre timp, prepari umplutura: toci ceapa mărunt, ardeiul roşu îl toci cubuleţe, apoi căleşti totul în ulei, cu 2 linguri de apă.
Când ceapa şi ardeiul s-au călit, adaugi ciupercile tăiate mărunt şi mai laşi 10 minute, după care stingi cu bulionul şi mai fierbi încă 3-5 minute la foc mic.
Când s-a răcit compoziţia, baţi bine ouăle, pătrunjelul tocat mărunfşi le adaugi în tigaie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Scoţi peştele din frigider, îl umpli cu compoziţia de legume, zdrobeşti căţeii de usturoi şi îi adaugi în compoziţie.
Coşi cu aţă alimentară burta peştelui, îl pui într-o tavă, îl stropeşti cu vin şi îl dai la cuptor pentru 25 de minute, la foc potrivit.
Crap umplut cu prune si vin din: crap, prune, ulei, vin alb demisec, sare, piper negru boabe şi măcinat, lămâi, foi de dafin. Ingrediente: un crap de 1-2 kg 500 g prune 30 ml ulei 150 ml vin alb demisec sare piper negru boabe şi măcinat 1-2 lămâi 2- 3 foi dafin Mod de preparare: Se curăţă […]
Crap umplut cu mar din: crap, pasta de rosii, ardei, ceapa, mar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg crap proaspăt 1 cutie pastă de roşii 1 ardei gras roşu 1 ardei iute roşu 1 ardei gras verde 1 ceapă mică 1 legătură de pătrunjel verde 1 măr sare si piper ulei făină Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.