Crap umplut cu ciuperci

Printeaza

Crap umplut cu ciuperci din: crap, ciuperci, patrunjel, rosii, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Crap umplut cu ciuperci

  • 1 crap de circa 1,5 kg
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 leg. Patrunjel
  • 500g rosii
  • 250ml vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala bine pestele, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline.

Se asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci.

Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.