Crap umplut cu mar

Printeaza

Crap umplut cu mar din: crap, pasta de rosii, ardei, ceapa, mar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg crap proaspăt
  • 1 cutie pastă de roşii
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei iute roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapă mică
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 măr
  • sare si piper
  • ulei
  • făină

 

Mod de preparare:

Crap umplut cu mar: Curăţă peştele: după ce ai înlăturat branhiile, prin locul liber din urechi îndepărtează osul mic triunghiular (acesta se găseşte la ceafă, acolo unde se termină coloana vertebrală). Se desprinde uşor cu vârful cuţitului şi se aruncă.

Toarnă ulei într-un vas de yena, tăvăleşte peştele prin făină. Umple peştele cu mărul şi ceapa tăiate felii, apoi înve-leşte-1 în pasta de roşii amestecată cu 1/2 din cantitatea de ardei tocat mărunt. Sărează, piperează, aşază peştele în tavă.

Dă la cuptor 30 de minute.

Când îl serveşti, presară-l cu restul de ardei şi pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.