Crap umplut cu orez

Printeaza

O reteta delicioasaa de crap umplut cu orez, ceapa, supa de legume, paine, ulei si verdeata.

Ingrediente: Crap umplut cu orez

  • 1 crap
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă orez
  • supă de legume
  • miez de pâine
  • 50 g ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli, toci şi căleşti ceapa tocată mărunt. Adaugi ceaşca de orez şi supa de legume. Laşi la răcit, după care amesteci cu miezul de pâine înmuiat şi cu verdeaţă tocată fin.

Umpli peştele şi apoi îl coşi. Il pui într-o tavă unsă cu ulei, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu as umple crapul cu orez, adica e crap, poti sa-l umpli cu ceva mai bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.