Crap pe varza la cuptor cu rosii
PrinteazaCrap pe varza la cuptor cu rosii din: crap, varza acra, ulei, rosii, piper boabe.
Ingrediente:
- 1 kg crap
- 1 varză acră
- 100 ml ulei
- 3 roșii sau 2 linguri bulion
- piper boabe
Mod de preparare:
Cureți peștele de intestine, solzi și branhii. Îl speli bine atât în interior, cât și la exterior.
Tai varza fideluță și o speli în mai multe ape ca să o desărezi. Opărești roșiile, apoi le decojești și le tai în cuburi.
Înăbuși varza împreună cu uleiul, roșiile, boabele de piper și puțină apă caldă.
Când varza s-a înmuiat, o așezi într-o tavă, cu peștele deasupra.
Torni în tavă un pahar cu apă și introduci preparatul în cuptor pentru 40 de minute, având grijă ca din când în când să completezi cu apă.
Crap pe varza la cuptor cu rosii
Pofta buna!