Crap pe varză

Printeaza

Crap pe varză din: crap, ulei, bulion, vin, varza, dafin, cimbru, piper, rosii.

Ingrediente:

  • 1 kg crap
  • 150 g ulei
  • 50 g bulion
  • 100 g vin
  • 1,200 kg varză
  • 1 foaie de dafin
  • 1 fir cimbru
  • 2 g piper boabe
  • 300 g roşii

 

Mod de preparare:

Crap pe varză: Se încinge uleiul într-o tavă şi se stinge cu bulion şi vin. Se adaugă varza tocată foarte fin, boabele de piper, foaia de dafin şi cimbrul.

Se dă tava la cuptor, lăsînd varza să se călească.

După ce varza s-a înmuiat, se pune deasupra crapul tăiat în felii sau spintecat în două şi crestat, uns cu ulei şi se dă din nou la cuptor pînă ce peştele se rumeneşte.

Deasupra feliilor de peşte se pun felii de roşii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.