Creier cu ceapa si cu garnitura sote de legume

Printeaza

 Creier cu ceapa si cu garnitura sote de legume

Ingrediente:Creier cu ceapa si cu garnitura sote de legume

  • 1,200 kg creier de vacă sau porc
  • 2-3 cepe
  • sare
  • 10 g unt sau ulei
  • 600 g legume (cartofi, fasole fidea, morcovi sau mazăre)
  • 1/2pahar de vin
  • 1 lingura de oţet

 

Mod de preparare:

Creierul se fierbe ca cel menţionat la aspic şi cînd s-a răcit se taie ju­lien. Ceapa se taie felii şi se sotează în ulei, apoi se pune creierul julien şi 1 /2 pahar de vin.

Se mai fierb pînă ce au mai scăzut. Se aşază pe un pla­tou şi se garniseşte cu legumele fierte şi date în unt. Soteul se poate face numai cu un singur fel de legume.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • creier cu ceapa

1 comentariu

  1. A iesit bun creierul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.