Creier de vitel cu usturoi

Printeaza

Creier de vitel cu usturoi din: creier de vitel, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, otet, ulei de masline, boia, sare.

Ingrediente:Creier de vitel cu usturoi

  • 600 g creier de viţel
  • 2 cepe
  • 1 căţel mare de usturoi
  • pătrunjel
  • cimbru
  • 1 lingură cu oţet
  • ulei de măsline
  • boia de ardei iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi la foc domol un vas cu apă în care adăugaţi cimbru.Când apa clocoteşte potrivit, adăugaţi creierul de viţel. Lăsaţi-l să fiarbă pe foc mic o oră, apoi scoateţi-l din apă şi puneţi-l pe un platou să se răcească.

Separat, tocaţi cepele şi usturoiul cât mai fin. într-un castron formaţi un amestec din ceapă, usturoi, ulei, oţet, sare şi piper. Omogenizaţi amestecul şi combinaţi-l cu creierul tăiat în cuburi mici.

Aperitivul poate fi servit cald. Dacă este servit rece, ţinut la frigider, creierul îşi poate pierde din frăgezime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.