Creier de porc cu sos de lamaie din: creier, ulei, lamaie, verdeata, otet, sare.
Ingrediente:
1,5 kg creier
200 ml ulei
200 g lămâie
2 legături verdeaţă
25 ml oţet
sare
Mod de preparare:
Creierul, curăţat bine de sânge şi pieliţă, se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare şi oţet.
După fierbere, se lasă să se răcească în propria sa supă.
Se porţionează pe platou sau pe farfurie; deasupra se toarnă sosul, pregătit din verdeaţă tăiată mărunt, zeama de lămâie, ulei şi foarte puţin din supa în care a fiert creierul.
Crema de creier din: creier, ulei, zeama de lamaie, ceapa, masline, sare si piper. Ingredinte: 300-400 g creier 4 linguri ulei 2 linguri zeama de lamiie 1 ceapa 6-7 masline sare piper Mod de preparare Creierul se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cind este gata, se scoate, se scurge si […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.