Creier cu rosii la cuptor

Printeaza

Creier cu rosii la cuptor 

Ingrediente:

  • 1 creier de vacă sau 2 creieri de viţel
  • 150 g ciuperci
  • 4 roşii frumoase
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură brânză rasă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Creier cu rosii la cuptor: Se curăţă creierul şi se fierbe . Se taie felii subţiri. Se curăţă de asemenea câteva ciuperci, se taie felii şi se înăbuşă în unt. Se pune sare.

Se unge cu unt o formă rezistentă la foc, se aşază un rând de felii de creier, un rând de roşii tăiate felii subţiri şi fără coajă, un rând de ciuperci şi din nou un rând de creier.

Se toarnă deasupra unt topit, se presară pesmet şi brânză rasă şi se dă la cuptor. Se ţine pînă se rumeneşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • creier la cuptor

1 comentariu

  1. Imi place sa gatesc si sa mananc creier.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.