Crema acrisoara de cartofi

Printeaza

Crema acrisoara de cartofi din: cartofi, bors, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg de cartofi
  • 1/2 litru de borş
  • 1 ceapă
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Crema acrisoara de cartofi: Cureţi cartofii şi îi pui la fiert în apă cât să-i acopere. îi laşi să fiarbă mult, ca să fie cât mai uşor de pregătit.

Ii pasezi, apoi amesteci piureul obţinut cu apa în care au fiert.

Separat, fierbi borşul împreună cu o ceapă. După ce a dat în câteva clocote, scoţi ceapa şi adaugi borşul în crema de cartofi, pui sare şi piper după gust.

O mănânci caldă, cu crutoane bine prăjite în ulei.

 

Poftă bună!

 

 

Salata de avocado si quinoa

Salata de avocado si quinoa din: avocado, quinoa, legume, fasole neagra, ulei de masline, otet de mere, miere, sare, piper. Aceasta reteta este o alegere excelenta pentru o masa sanatoasa si satiatoare. Quinoa este o sursa bogata de proteine si fibre, avocado-ul contine grasimi sanatoase si vitamine importante, iar legumele adauga vitamine si minerale necesare […]

Focaccia cu rozmarin și sare de mare

Focaccia cu rozmarin și sare de mare din: faina, drojdie, apa calduta, ulei de masline, sare, rozmarin, sare de mare. Această rețetă de focaccia este perfectă pentru a fi savurată ca atare sau pentru a fi folosită ca bază pentru pizza. Este o rețetă simplă și delicioasă, care folosește ingrediente obișnuite, dar care produce un […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Mie mi-a iesit cam prea acrisoara crema de cartofi. Nu-mi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.