Crema de ananas

Printeaza

Crema de ananas

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 120 g zahăr
  • 1 cutie mică de ananas
  • 1 plic vanilie
  • 280 g unt sau margarina
  • 1 păhărel lichior sau esenţă de ananas

 

Mod de preparare:

Crema de ananas: Ananasul se toacă mărunt si se fierbe cu zeama lui cu zahărul şi cu va­nilia.

Cînd a scăzut şi este bine legat se bate cu ouăle în baie de apă (bain- marie).

Cînd s-a răcit, se pune untul (sau margarina) şi se amestecă bine cu telul pină devine alifios, apoi se pune lichiorul.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Milkshake de Ciocolată și Cafea cu Caramel Sărat

Milkshake de Ciocolată și Cafea cu Caramel Sărat din: inghetata de ciocolata, cafea rece, caramel sarat, lapte, gheata, frisca, ciocolata neagra. Acest milkshake este o explozie de arome, combinând ciocolata bogată, aroma intensă a cafelei și dulceața caramelului sărat. . Ingrediente: 2 cupe de înghețată cu aromă de ciocolată 1 cană de cafea rece, pregătită […]

Ciolan de Porc cu Sos de Afine și Legume la Grătar

Ciolan de Porc cu Sos de Afine și Legume la Grătar din: ciolan de porc, afine, morcovi, dovlecel, ardei, ulei de masline, usturoi, miere, sare, piper, patrunjel. Vă invităm să descoperiți o rețetă inedită și savuroasă – ciolan de porc cu sos de afine și legume la grătar. Această variație surprinzătoare și delicioasă va aduce […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.