Crema aromata de branza
PrinteazaO reteta delicioasa de crema de branza cu: zahar, zahar vanilat, capsune, frsca, ciocolata alba, zeama de lamaie.
- 200 g brânză grasă de vaci
- 100 g zahăr
- 1 pliculeţ cu zahăr vanilat
- 350 g căpşune
- 400 ml frişcă
- 100 g ciocolată albă
- 2 linguriţe cu zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Trece brânza de vaci printr-o sită deasă. Amestec-o apoi energic cu zeama de lămâie, zahărul şi zahărul vanilat, până se topeşte zahărul.
Separat, bate frişca şi topeşte ciocolata la bain-marie. Incorporează frişca şi ciocolata în amestecul de brânză.
Pune în boluri crema astfel obţinută şi las-o la rece aproximativ 30 de minute. Serveşte rece, cu felii de căpşună.
Crema aromata de branza
Pofta buna!