Crema aromata de piersici

Printeaza

Crema aromata de piersici din: pierisici, zahar, frisca.

Ingrediente:Crema aromata de piersici

  • 1 kg piersici
  • 250 g zahar
  • 250 g frisca

 

 

Mod de preparare:

Spalati fructele, scoateti-le samburii, taiati-le felii subtiri si puneti sa fiarba intr-un vas mic, emailat, cu apa cat sa le acopere. Cand lichidul a scazut, adaugati zaharul si lasati pana cand se topeste.

Amestecati cu lingura de lemn in compozitie ca sa obtineti o crema uniforma.

Stingeti focul, scoateti crema in castron, lasati 15 minute sa se raceasca, apoi amestecati cu 100 g frisca. Treceti crema in cupe, acoperiti cu frisca ramasa, decorati cu felii de piersica cruda si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.