Crema de branza cu ceapa verde si usturoi

Printeaza

Crema de branza cu ceapa verde si usturoi din: telemea de vaca, smantana, branza de vaci, unt, usturoi, ceapa verde, marar.

Ingrediente:

  • 200 g telemea de vacă
  • 100 g smântână
  • 100 g brânză de vaci
  • 50 g unt
  • 2 căței de usturoi
  • 6 fire de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar verde

 

 

Mod de preparare:

Se rade telemeaua pe răzătoarea mică. Se amestecă într-un bol toate ingredientele. Untul trebuie să fie moale.

Se adaugă usturoiul pisat bine, ceapa și mărarul tocate mărunt. Se freacă bine și se păstrează la rece.

Crema de branza cu ceapa verde si usturoi

Crema_de_branza_cu_ceapa_verde_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.