Crema de branza in doua culori

Printeaza

O reteta de crema de branza in doua culori din: branza de vaci cu smantana, zahar, suc de lamaie, morcovi, castravete, castraveti murati, mustar de dijon, sare, piper si boia dulce.

Ingrediente:

  • 600 g branza de vaci su smantana
  • o lingurita de zahar
  • o lingurita suc de lamaie
  • doi morcovi
  • un castravete proaspat
  • 100 g castraveti murati
  • o lingurita de mustar de Dijon
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Amestecă în brânza cu smântână zahărul, sucul de lămâie şi boiaua.

Ţine la rece o oră.

Dă pe râzătoare morcovii şi castraveţii muraţi, apoi amestecă-le în crema de brânză, împarte compoziţia în două, iar în jumătate amestecă muştarul de Dijon.

Aşază crema de brânză în pahare, în două straturi, pe care le separi cu felii de castravete proaspăt.

Decorează cu bucăţele de morcov, felioare de lămâie şi verdeaţă.

Serveşte crema rece, cu pâine prăjită alături.

Crema de branza in doua culori

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar din: branza, miere, mar. Ingrediente: 150 g brânză de vaci 1 lingură cu miere 1 măr bine copt     Mod de preparare: Omogenizaţi brânza cu o lingură de lemn, adăugaţi mierea şi serviţi decorată cu felii de măr crud.   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Crema […]

 

Cremă de brânză cu cârnaţi şi piper

Crema de branza cu gogosar

Crema de branza cu gogosar din: branza de vaci, smantana, ulei, lapte, marar, ceapa, gogosar, sare. Ingrediente: 1 kg brânza proaspătă de vaci 1 cană cu smântână 1/2 cană cu ulei de floarea-soarelui 1 cană cu lapte 1 legătură de mărar 1 ceapă roşie 1 gogoşar roşu sare   Mod de preparare: Pune brânza într-un […]

 

Crema de branza de vaci cu mere

Crema de branza de vaci cu mere

Crema de branza de vaci cu mere din: branza, miere, mar. Ingrediente: 150 g brânză de vaci 1 lingură cu miere 1 măr bine copt       Mod de preparare: Omogenizaţi brânza cu o lingură de lemn, adăugaţi mierea şi serviţi decorată cu felii de măr crud sau copt în cuptor.   Pofta buna!

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.