Crema de branza cu gogosar
PrinteazaCrema de branza cu gogosar din: branza de vaci, smantana, ulei, lapte, marar, ceapa, gogosar, sare.
- 1 kg brânza proaspătă de vaci
- 1 cană cu smântână
- 1/2 cană cu ulei de floarea-soarelui
- 1 cană cu lapte
- 1 legătură de mărar
- 1 ceapă roşie
- 1 gogoşar roşu
- sare
Mod de preparare:
Pune brânza într-un castron mai mare, sfărâm-o cu furculiţa şi adaugă laptele şi smântână. Pasează totul cu blenderul până se omogenizează. Adaugă uleiul şi pasează până obţii o pastă fină. Adaugă sare după gust.
Curăţă şi taie ceapa foarte fin. Toacă mărarul şi taie gogoşarul cubuleţe. Adaugă totul peste pasta de brânză şi încorporează ingredientele.
Serveşte crema (pusă în 2-3 boluri) direct pe tartine sau în alte variante.
Pofta buna!