Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale din: branza de vaci, smantana, unt, usturoi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 200g brânză proaspătă de vaci 50ml smântână cu conținut ridicat de grăsime 2 linguri de unt moale 1 cățel de usturoi, pisat (opțional) Sare și piper după gust Verdeață tocată (pătrunjel, mărar), opțional Mod […]
Crema de branza cu marar
PrinteazaCrema de branza cu marar din: paine, branza de vaci, branza de telemea, marar, smantana, unt si sare.
- 1 paine tip bagheta
- 200 g branza de vaci
- 50 g branza telemea
- 1 legatura de marar
- 2-3 linguri cu smantana (optional)
- 250 g unt (optional)
- sare
Mod de preparare:
Toacă mărarul (păstrează o parte pentru decor) şi amestecă-l cu brânza de vaci.
Adaugă telemeaua rasă şi potriveşte de sare.
Incorporează smântână, iar pentru a obţine o textură pufoasă, adaugă puţin unt mai gras.
Serveşte crema la aperitiv, pe felii de baghetă prăjita.
Decoreaza cu restul de marar si serveste.
Crema de branza cu marar
Pofta buna!
poate iti place si:
Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale
Telina umpluta cu crema de branza
Telina umpluta cu crema de branza din: telina apio, branza, crema de branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: 4 teline apio 30gr banza blue 1 pachet crema de branza Smantana, optional Sare si piper Mod de preparare: Spalati telina si taiati bucati potrivite. Amestecati branzeturile cu smantana si asezonati cu sare si piper. Umpleti telina […]
Pofta buna!
ASta-i perfecta pentru de dimineata
cu crema de branza si marar eu umplu rosiile si arata foarte bine ca aperitiv