Crema de branza cu spanac

Printeaza

Crema de branza cu spanac

Ingrediente:

  • 1 1/2 cana caju crud inmuiat timp de o ora in apa rece
  • 1/2 cana apa
  • sare de mare
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 3 cani spanac proaspat
  • 2-3 catei usturoi
  • ierburi aromate

 

Mod de preparare:

Crema de branza cu spanac: Primele patru ingrediente se mixeaza in blender timp de cateva minute pana rezulta o pasta omogena, semi-fluida insa nu foarte groasa.

Daca este prea groasa mai adaugati putina apa. Spalati spanacul (lasati si coditele) si puneti-l in blender.

Pulsati 1-2 secunde, doar cat sa il sfarame. Aveti grija sa nu il faceti pasta! Adaugati peste crema de branza usturoiul zdrobit, spanacul si mirodeniile.

Amestecati cu grija si serviti pe loc sau daca doriti, dati la rece pentru o ora pentru ca aromele sa se patrunda.

Pastrati la frigider intr-un vas de plastic sau de sticla cu capac.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.