Crema de branza de vaci

Printeaza

Crema de branza de vaci din: branza de vaci, smantana, ceapa, usturoi, sare, chimen, boia.

Ingrediente:

  • 250 g brânză de vaci
  • 100 g smântână
  • 1 ceapă
  • usturoi
  • sare
  • chimen
  • boia

 

Mod de preparare:

Freci bine brânza cu smântână, tai ceapa şi pisezi usturoiul mărunt.

Condimentezi după gust cu sare, chimen şi boia.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.