Cremă de branza cu verdeata si sirop de artar
PrinteazaCremă de branza cu verdeata si sirop de artar din: brânză proaspătă de capră, brânzică de casă sau Philadelphia, smântână, ceapă verde, sirop de arţar sau miere, oţet de vin alb, ulei de măsline, boabe de piper, pâine italiană.
Ingrediente:
- 150 g brânză proaspătă de capră
- 100 g brânzică de casă sau Philadelphia
- 1 lingură smântână
- 1 legătură ceapă verde
- sare
- 2 linguriţe sirop de arţar sau miere
- 2 linguriţe oţet de vin alb
- 1-2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură boabe de piper asortate
- pâine italiană
Mod de preparare:
Se bate brânza de capră cu brânzică de casă şi smântână; se sărează şi se înglobează jumătate din cantitatea de ceapă verde tocată.
Se aşază într-un castron şi se nivelează.
In alt castron se amestecă siropul de arţar cu oţet şi ulei.
Se pisează în mojar boabele de piper roşu.
Se presară peste crema de brânză restul de ceapă verde tocată şi piperul pisat.
Se stropesc cu marinată şi se serveşte totul cu pâine proaspătă.
Cremă de branza cu verdeata si sirop de artar
Pofta buna!