Cremă de branza cu verdeata si sirop de artar

Printeaza

Cremă de branza cu verdeata si sirop de artar din: brânză proaspătă de capră, brânzică de casă sau Philadelphia, smântână, ceapă verde, sirop de arţar sau miere, oţet de vin alb, ulei de măsline, boabe de piper, pâine italiană.

Crema_de_branza_cu_verdeata_si_sirop_de_artar

Ingrediente:

  • 150 g brânză proaspătă de capră
  • 100 g brânzică de casă sau Philadelphia
  • 1 lingură smântână
  • 1 legătură ceapă verde
  • sare
  • 2 linguriţe sirop de arţar sau miere
  • 2 linguriţe oţet de vin alb
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură boabe de piper asortate
  • pâine italiană

Mod de preparare:

Se bate brânza de capră cu brânzică de casă şi smântână; se sărează şi se înglobează jumătate din cantitatea de ceapă verde tocată.

Se aşază într-un castron şi se nivelează.

In alt castron se amestecă siropul de arţar cu oţet şi ulei.

Se pisează în mojar boabele de piper roşu.

Se presa­ră peste crema de brânză restul de ceapă verde tocată şi piperul pisat.

Se stropesc cu marinată şi se serveşte totul cu pâine proaspătă.

Cremă de branza cu verdeata si sirop de artar

Crema_de_branza_cu_verdeata_si_sirop_de_artar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.