Crema de branza cu verdeata
PrinteazaCrema de branza cu verdeata din: branza dulce, smantana, unt, boia dulce, chimen, sare, piper, ceapa verde.
- 200 g branza dulce
- 50 g smantana
- 50 g unt
- 1 lingura boia dulce
- 1 lingurita chimen macinat
- sare
- piper
- 2 fire ceapa verde sau 1 legatura patrunjel verde, pentru decor
Mod de preparare:
Cu 1 oră înainte de preparare, aduci untul la temperatura camerei, iar cu 20 de minute înainte, aduci brânza şi smântână.
Cu ajutorul unei linguri de lemn, freci spumă untul şi încorporezi treptat brânza şi smântână, astfel încât crema să devină fină şi omogenă.
Dacă ai în dotare un robot de bucătărie, îl poţi întrebuinţa pentru a scurta timpul de preparare.
Cureţi ceapa şi o tai mărunt. în crema omogenă, adaugi pe rând seminţele de chimen, boiaua, ceapa, sare şi piper după gust.
Le presari peste cremă, pentru un contrast mai plăcut.
Crema de branza cu verdeata
Pofta buna!