Crema de cacaco cu visine si frisca

Printeaza

Crema de cacaco cu visine si frisca din: lapte, zahar, faina, cacao, unt, visine din dulceaţă, frisca, piscoturi.

Ingrediente:Crema de cacaco cu visine si frisca

  • 1 l lapte
  • 7 linguri zahăr
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri cacao
  • 1 bob de unt
  • câteva vişine din dulceaţă
  • frişcă şi pişcoturi

 

Mod de preparare:

Amesteci totul într-un vas şi-l pui la foc mic, ames­tecând continuu, pentru a nu se prinde de fundul vasului. Când începe să facă băşici, înseamnă că este gata.

Dai la rece cre­ma, apoi o torni în cupe şi garniseşti cu vişine din dulceaţă, puţină frişcă şi câte un pişcot la fiecare cupă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.