Crema de cafea cu frisca

Printeaza

Crema de cafea cu frisca din: votca, lichior de cafea, gheata, frisca, cacao.

Ingrediente:

  • 2 linguri cu votcă
  • 1 lingură cu lichior de cafea
  • gheaţă zdrobită
  • 1-2 linguri cu frişcă
  • cacao, pentru decor

 

Mod de preparare:

Pune votca şi lichiorul de cafea într-un shake, cu gheaţă. Amestecă bine. Toarnă lichidul într-un pahar cu gheaţă.

Pune deasupra frişcă şi presară cacao.

 

Crema de cafea cu frisca

Crema_de_cafea_cu_frisca

 

 

 

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Cvas de Casă

Cvas de Casă – Cvasul este o băutură tradițională, fermentată, cunoscută pentru gustul său răcoritor și ușor acrișor. Originar din Europa de Est, cvasul este preparat din pâine neagră și zahăr, fiind o alternativă naturală la băuturile carbogazoase. Această rețetă simplă și autentică îți permite să te bucuri de cvasul de casă, perfect pentru zilele […]

Cocktail Prosecco Mojito

Cocktail Prosecco Mojito: este o reinterpretare sofisticata si efervescenta a clasicului Mojito, perfecta pentru ocazii speciale sau pentru a te relaxa intr-o zi calduroasa. Aceasta bautura combina prospetimea mentei si a limetei cu finetea Prosecco, oferind un cocktail elegant si revigorant. Prosecco Mojito este ideal pentru petreceri, brunch-uri sau orice moment in care doresti sa […]

Smoothie de Zmeură și Migdale

Smoothie de Zmeură și Migdale: perfect pentru un mic dejun rapid sau o gustare. Plin de antioxidanți, vitamine și proteine, smoothie-ul de zmeură și migdale este ideal pentru cei care doresc să înceapă ziua cu energie sau să se răcorească după un antrenament intens. Ingrediente Zmeură proaspătă sau congelată (200g): Bogată în antioxidanți și vitamina […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.