Cremă cu căpşune

Printeaza

 Cremă cu căpşune din: frisca lichida, capsune, zahar vanilat.

 

Ingrediente: Crema cu capsune

  • 300 ml frişca lichidă
  • 1/2 kg căpşune
  • 1 plic zahăr vanilat

 

 

Mod de preparare:

Baţi frişca până se întăreşte, apoi o dai la frigider pentru 15-20 de minute.

Intre timp, speli căpşunele, le cureţi de codiţe, opreşti câteva pentru decor, iar pe celelalte le pasezi.

Le adaugi în frişca bătută, presari şi zahărul vanilat şi omoge­nizezi crema.

O aşezi apoi în cupe şi ornezi cu căpşune.

Poţi face această cremă cu vişine, caise, piersici ori miez de pepene galben.

Cremă cu căpşune

Crema cu capsune

Poftă bună!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tort cu crema de ciocolata neagra

Tort cu crema de ciocolata neagra

Tort cu crema de ciocolata neagra din: faina, cacao, zahar pudra, sare, unt, oua, ciocolata neagra, smantana pentru frisca. Ingrediente: Pentru blat: 350 g făină 2 linguri cacao 120 g zahăr pudră 1 praf de sare 200 g unt 1 gălbenuş Pentru cremă: 330 g ciocolată neagră 300 g smântână pentru frişcă   Mod de […]

 

Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata din: faina, ulei, apa, oua, lapte, zahar, vanilie, ciocolata. Ingrediente: 200 g făină 100 ml ulei 200 ml apă 5 ouă Pentru cremă: 500 ml lapte 100 g zahăr 2 ouă 140-150 g făină esenţă de vanilie Pentru ornat: glazură de ciocolată   Mod de preparare: […]

 

Cum se prepara Prajitura de ciocolata cu zmeura

Prajitura cu crema de cocos si glazura de ciocolata

Prajitura cu crema de cocos si glazura de ciocolata din: oua, zahar, ulei, cacao, faina, esenta de rom, sare, praf de copt, ciocolata, frisca, lapte, nuca de cocos, unt, gelatina. Ingrediente: Pentru foi: 6 ouă 6 linguri zahăr 3 linguri ulei 3 linguri cacao 6 linguri făină 1 linguriţă esenţă de rom 1 plic praf […]

 

retete

Crema de capsune cu vanilie

Crema de capsune cu vanilie din: căpşune, zahar, ou, vanilie. Ingrediente: 1/2 pahar căpşune 1/2 pahar zahăr 1/2 albuş de ou vanilie   Mod de preparare: Căpşunele coapte se aleg, se pun într-un castron de sticlă împreună cu zahărul şi albuşul şi se bat cu telul sau la mixer, până când se obţine o cremă tare, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.