Rulouri umplute cu crema caramel din: faina, zahar, ulei, frisca, vanilie, unt. Ingrediente: 550 ml apă 220 g făină 100 g zahăr 120 ml ulei 60 ml frişca lichidă esenţă de vanilie 160 g zahăr pudră 80 g unt puţin sărat 200 ml frişca lichidă Mod de preparare: Se pune apa într-un vas, se […]
Crema caramel cu zahar caramelizat din: zahar, lapte, oua, zahar vanilat. Ingrediente: 400 g zahăr 1 l lapte 8 ouă zahăr vanilat sau esență Mod de preparare: Se caramelizează 200 g zahăr. După ce s-a topit tot zahărul se tapetează pereții formei în care se va coace crema. Se freacă ouăle cu 200 g […]
Foarte bun acest desert. Introducerea ananasului este o varianta foarte inspirata.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bun acest desert. Introducerea ananasului este o varianta foarte inspirata.