Crema de cartofi cu bacon si branza din: cartofi, praz, supa de pui, smantana, nucsoara, unt, branza gouda, bacon, sare, piper.
Ingrediente:
600 g cartofi
300 g praz
500 ml supa de pui
100 ml smantana
1 lingurita nucsoara
70 g unt
100 g branza Gouda
100 g bacon
sare
piper
Mod de preparare:
Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi tăiaţi-i în cubuleţe. Puneţi cubuleţele de cartofi în vasul cu praz şi fierbeţi-i împreună cu acesta circa 40 de minute.
Pasaţi prazul şi cartofii printr-o sită măruntă şi adăugaţi din supa în care au fiert, până când obţineţi o cremă de consistenţa unei smântâni.
Puneţi crema din nou la fiert, la foc mic şi adăugaţi smântână, nucşoara şi untul rămas.
Potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi la foc mic 4-5 minute. Serviţi crema fierbinte, cu crutoane de pâine prăjită, fâşii de brânză Gouda şi bacon rumenit.
Supa crema de cartofi dulci cu cocos din: cartof dulce, lapte de cocos, supa de legume, sare, curry, garam masala, piper cayenne, coriandru. Ingrediente: 1 cartofi dulce ½ ceașca lapte de nucă de cocos 1 ceașcă supa de legume ¼ linguriță sare 1 lingurita pudra curry ½ lingurița garam masala ⅛ lingurițe piper cayenne coriandru, […]
Crema de cartofi cu marar din: cartofi, smantana, ceapa, usturoi, unt, ulei, marar, sare, oua. Ingrediente: 600 g cartofi 200 ml smântână de gătit 600 ml supă de pui 1 ceapă 1 căţel de usturoi 20 g unt 1 lingură de ulei 1 legătură de mărar sare ouă fierte (facultativ) Intr-o oală, căleşte ceapa […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.